Tekijäksi

Tule tekijäksi työosuuskuntaan!

– Oletko kiinnostunut tekemään itsenäistä työtä, mutta et ihan vielä valmis hyppäämään yrittäjäksi? Tule kokeilemaan yrittäjämäistä toimintaa tai testaamaan yritysideaasi osuuskunnan kautta!

– Oletko työtön, mutta sinulla olisi tiedossa lyhytkestoisia hommia, jotka eivät kuitenkaan työllistä sinua kokoaikaisesti? Tule tekemään tekemättä olevat työt osuuskunnan kautta menettämättä työttömyysturvaasi!

– Oletko opiskelija, mutta haluat tehdä osa-aikaisesti töitä ja saada lisäansioita? Tule tekemään pätkätyöt joustavasti ja laillisesti osuuskunnan kautta.

Osuuskunta SiniWuokot on Joutsassa toimiva ja vuonna 2001 perustettu työosuuskunta, jonka jäsenistö tarjoaa erilaisia palveluja, omasta osaamisestaan ja vahvuuksistaan lähtien. Tällä hetkellä osuuskunnalla on tarjolla siivousalan palveluja, kiinteistöpalveluja ja markkinointiviestinnän palveluja. Jokainen jäsen voi tarjota sellaista palvelua, johon itseltä löytyy osaamista ja ammattitaitoa. Laskutuksen ja palkanmaksun hoitaa osuuskunnan yhteinen kirjanpitäjä. Asiakkaiden hankintaa jokainen tekee itse, mutta myös yhteismarkkinointia voidaan tehdä jossain määrin. Osuuskunta SiniWuokot on jäsentensä omistama yritys. Ota yhteyttä, niin pohditaan porukalla, voisitko sinäkin olla osana yritystämme!

Jos kiinnostuit osuuskunnan toiminnasta, työn tekemisestä tai jäsenyydestä niin ota yhteyttä osuuskunnan puheenjohtajaan Markku Arpiaiseen p. 040 842 6133 tai markku.arpiainen@siniwuokot.com